ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ «ΔΕΡΒΕΝΙ » ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Εκτίθεται σε πλειοδοτική, φανερή και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση της δημοτικής έκτασης εμβαδού 2.543,85 τ.μ. στη θέση “Δερβένι “ Γρεβενών της Δημοτικής Κοινότητας Γρεβενών του Δήμου Γρεβενών , με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς πεντακόσια ενενήντα ευρώ (590,00€ ) το έτος και για χρονικό διάστημα εννέα [9] ετών.

Η δημοπρασία θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Γρεβενών στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώπιον των μελών της Επιτροπής Δημοπρασιών την 23η του μηνός Νοεμβρίου του έτους 2017 ημέρα Πέμπτη και ώρα από 11:00π.μ. έως 11:30π.μ. . Αν η δημοπρασία αποβεί άγονη θα επαναληφθεί, με τους ίδιους όρους και την ίδια Επιτροπή δημοπρασίας, ακριβώς την ίδια μέρα και ώρα της επόμενης εβδομάδας δηλαδή, την 30η του μηνός Νοεμβρίου του έτους 2017 ημέρα Πέμπτη και ώρα από 11:00π.μ. έως 11:30π.μ.

Στη δημοπρασία γίνονται δεκτοί όλοι όσοι προσκομίσουν:

  1. Εγγυητική επιστολή συμμετοχής στο διαγωνισμό αναγνωρισμένης Τράπεζας ή Γραμμάτιο Σύστασης Παρακαταθηκών του Τ.Π.&Δ., πενήντα εννέα ευρώ (59,00€) .

  2. Βεβαίωση μη οφειλής από την Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου Γρεβενών( Βεβαίωση Δημοτικής Ενημερότητας), τόσο ο συμμετέχων όσο και ο εγγυητής του .

  3. Φωτοαντίγραφο της Αστυνομικής του Ταυτότητας, τόσο ο συμμετέχων όσο και ο εγγυητής του.

  4. Φορολογική ενημερότητα , τόσο ο συμμετέχων όσο και ο εγγυητής του.

  5. Ασφαλιστική ενημερότητα ΙΚΑ τόσο ο συμμετέχων όσο και ο εγγυητής του.

  6. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986, όπως αναλυτικά αναφέρεται στην παρ. 3.2.7 της διακήρυξης, τόσο ο συμμετέχων όσο και ο εγγυητής του .

  7. Απόσπασμα Ποινικού Μητρώου, από το οποίο προκύπτει ότι δεν υπάρχει καταδίκη για αδίκημα σχετικό με την άσκηση της επαγγελματικής δραστηριότητας του συμμετέχοντα .

  8. Σε περίπτωση που ο διαγωνιζόμενος ή ο εγγυητής του είναι εταιρεία (ΟΕ, Α.Ε., Ε.Π.Ε. Ε.Ε.) , υποβολή όλων των απαραίτητων νομιμοποιητικών εγγράφων.

Η διεξαγωγή της δημοπρασίας θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 270/81 και τους όρους της αριθμ. 280/2017 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής.

Πληροφορίες και αντίγραφα της διακήρυξης της δημοπρασίας παρέχονται από το Γραφείο Περιουσίας του Δήμου Γρεβενών, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες(αρμόδια υπάλληλος κα Γεωργιάδου Δέσποινα ,Τηλέφωνο 24623 50869)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΑΣΤΑΜΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ












Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά