Δήμος Γρεβενών: Προμήθεια εξήντα (60) νέων κάδων απορριμμάτων


Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος & Ανακύκλωσης κ.Χρήστο Πέτρου, η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Γρεβενών στο πλαίσιο αναβάθμισης των υπηρεσιών της με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος και την προάσπιση της ποιότητας ζωής δημοτών και επισκεπτών, προχώρησε στην προμήθεια εξήντα (60) νέων πράσινων κάδων απορριμμάτων που θα τοποθετηθούν σε γειτονιές της πόλης, αντικαθιστώντας υφιστάμενους που έχουν φθαρεί από τα χρόνια και τη χρήση.

Όπως υποστήριξε ο κ.Πέτρου, «στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι ο καινούργιος εξοπλισμός να τοποθετηθεί άμεσα σε κομβικά σημεία και επιλεγμένες θέσεις που η Υπηρεσία μας έχει ήδη αξιολογήσει σύμφωνα με τις ανάγκες που υπάρχουν. Οι νέοι κάδοι θα καλύψουν τις απαιτήσεις σε κεντρικούς και όχι μόνο δρόμους της πόλης των Γρεβενών ενώ μέσα στο σχεδιασμό μας είναι, πολύ σύντομα, να ανανεώσουμε τους κάδους των απορριμμάτων και στις δημοτικές ενότητες του μεγάλου σε έκταση Δήμου μας.

Οι προσπάθειές μας για τη βελτίωση της καθαριότητας στους κοινόχρηστους χώρους και την ορθότερη αποκομιδή των απορριμμάτων, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό τόσο για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας όσο και για τον καλύτερο ευπρεπισμό της πόλης και των οικισμών. Μάλιστα, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα αγοραστούν άλλοι εβδομήντα (70) νέοι κάδοι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αρμόδιος αντιδήμαρχος.

 

Γραφείο Τύπου

  Δημάρχου Γρεβενών

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΑΣΤΑΜΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ












Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά