Το μήνυμα του Δημάρχου Γρεβενών για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς-Ο κ.Δασταμάνης στον αγιασμό του ΕΠΑΛ και του Ειδικού Σχολείου


Στον καθιερωμένο αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς έδωσε το παρών, το μεσημέρι της Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου 2020, ο Δήμαρχος Γρεβενών κ.Γιώργος Δασταμάνης ο οποίος βρέθηκε διαδοχικά για το “πρώτο κουδούνι” στις σχολικές εγκαταστάσεις του ΕΠΑΛ και του Ειδικού Σχολείου του Δήμου Γρεβενών.

Στο μήνυμα του ευχήθηκε καλή δύναμη και καλό ξεκίνημα στα παιδιά όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, επισημαίνοντας παράλληλα τη λήψη και την τήρηση των απαιτούμενων μέτρων για την αντιμετώπιση του Covid-19, όπως είναι οι προστατευτικές μάσκες όπου όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου μας τις προμηθεύτηκαν εγκαίρως.

«Εύχομαι ολόθερμα όλοι οι μαθητές και όλες οι μαθήτριες να έχουν μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά γεμάτη με υγεία και με πρόοδο» τόνισε ο κ.Δασταμάνης και πρόσθεσε: «Ωστόσο, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, το φετινό ξεκίνημα του καινούργιου διδακτικού έτους είναι ιδιαίτερα διαφορετικό σε σχέση με το παρελθόν. Ένα ξεκίνημα που, δυστυχώς, περικλείεται σε μια νέα πραγματικότητα γιατί ζούμε την περίοδο μιας σοβαρής υγειονομικής κρίσης. Σας καλώ λοιπόν να επιδείξετε ιδιαίτερη προσοχή με τον κορονοϊό καθώς αυτή η νόσος δεν αστειεύεται καθόλου. Σας ζητώ να ακολουθείτε με προσοχή τα μετρά προστασίας όπως είναι η χρήση μάσκας, το πλύσιμο των χεριών και η τήρηση των αποστάσεων προκειμένου να βγούμε στο τέλος νικητές από αυτή τη δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση που περνάμε».

 

Γραφείο Τύπου

 Δημάρχου Γρεβενών


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΑΣΤΑΜΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ












Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά