Δήμος Γρεβενών: “Ζωγραφίζουμε την Ελευθερία μας” – Οι Εικαστικές Δημιουργίες του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ)


Με έξι καλαίσθητες προσωπογραφίες ηρωικών μορφών της Εθνεγερσίας συμμετέχει το Ειδικό Εργαστήρι Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Γρεβενών στην καλλιτεχνική δράση “Ζωγραφίζουμε την Ελευθερία μας” που υλοποιεί ο Δήμος Γρεβενών για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

Οι όμορφες ζωγραφιές δημιουργήθηκαν με ξυλομπογιές και στυλό χρυσό και απεικονίζουν το Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, τον Κίτσο Τζαβέλα, τον Αθανάσιο Διάκο, το Νικηταρά, τη Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα και τη Μαντώ Μαυρογένους.

Ολόκληρη την εργασία του ΕΕΕΕΚ Γρεβενών, το οποίο ευχαριστούμε ολόψυχα για τη συμμετοχή του, μπορείτε να τη δείτε στην επισυναπτόμενη παρουσίαση (Power Point).

Ο Δήμος Γρεβενών και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού κ.Δημήτρης Μπόλης, συνεχίζουν τη συγκέντρωση των μαθητικών έργων και τη δημόσια προβολή τους, πάντα σε στενή συνεργασία με τους Διευθυντές των σχολικών δομών που συμμετέχουν.



Γραφείο Τύπου

 Δημάρχου Γρεβενών

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΑΣΤΑΜΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ












Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά