Δήμος Γρεβενών: Το Γρεβενιώτικο Μανιτάρι ρίχνει την αυλαία της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2021 – Ραντεβού το απόγευμα της Τετάρτης 22 Σεπτεμβρίου στο Άλσος Θεοδωρίδη


Ο Δήμος Γρεβενών καλεί όλες τις συνδημότισσες και όλους τους συνδημότες να τιμήσουν με την παρουσία τους την τελετή λήξης της φετινής “Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας”, η οποία θα κορυφωθεί με την «Μανιταρογιορτή» που θα στηθεί το απόγευμα της Τετάρτης 22 Σεπτεμβρίου 2021 στο Υπαίθριο Θέατρο Καστράκι του Άλσους Θεοδωρίδη με έναρξη στις 18:30.

Νωρίτερα στις 17:00 θα προηγηθεί σε συνεργασία με τους Δρομείς Υγείας Γρεβενών, πεζοπορία στα περίφημα μονοπάτια του μανιταριού που βρίσκονται εντός του περιαστικού μας άλσους.

Σημειώνεται ότι και οι δύο δράσεις θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν για τον περιορισμό της διασποράς της πανδημίας του κορονοϊού, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας.

Σας περιμένουμε λοιπόν όλες και όλους για να ενημερωθούμε αλλά και να ψυχαγωγηθούμε σύμφωνα με τις βασικές αρχές της μανιταροφιλίας και της μανιταρογνωσίας που έχουν ονοματίσει τα Γρεβενά ως «η πόλη των μανιταριών».


 Γραφείο Τύπου

  Δημάρχου Γρεβενών

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΑΣΤΑΜΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ












Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά