ΈΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ



Σε μια όμορφη και λιτή εκδήλωση στο Κέντρο Πολιτισμού ο Δήμος Γρεβενών τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας διοργανώνοντας Έκθεση Ζωγραφικής της Ζωής Γερούκη και της Αναστασίας Γκοβεδάρου, το βράδυ του Σαββάτου 8-5-2010.
Μέσα από την ευαίσθητη και φωτεινή εικαστική παρουσία των δύο δημιουργών εκφράστηκαν με τον καλύτερο τρόπο οι σχέσεις αισθητικής δημιουργίας μεταξύ μητέρας και κόρης.
Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Νούτσος αναφέρθηκε στο χαιρετισμό του στην καλλιτεχνική προσφορά της κ. Γερούκη και της κόρης της και ταυτόχρονα αφιέρωσε την εκδήλωση στη μνήμη της 32χρονης Αγγελικής Παπαθανασοπούλου που δολοφονήθηκε την 5-5-2010 κατά τον εμπρησμό υποκαταστήματος τράπεζας στην Αθήνα.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Θεοδώρου Ζιάκα και Πρόεδρος της ΤΕΔΚ Νομού Γρεβενών κ. Χρήστος Πέτρου, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης κ. Αναστασία Σιώμου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών κ. Γιάννης Χάτσιος, οι Αντιδήμαρχοι Γρεβενών Οδυσσέας Βλάχος και Ολυμπία Παλάσκα –Μπουρέλλα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Δέσποινα Ασλανίδου και Ευαγγελία Μπόγκια.
Τίμησαν δε με την παρουσία τους την ξεχωριστή αυτή βραδιά πολιτισμού και οι κ. Βίκυ Παπαφιλίππου ιδιοκτήτρια του West Channel και ο σύζυγός της κ. Νίκος Παπαφιλίππου, π. Βουλευτής.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΑΣΤΑΜΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ




Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά