ΣΥΝΑΥΛIΑ ΕΛΑΦΡΆΣ ΜΟΥΣΙΚHΣ ΑΠΌ ΤΟΝ DOMENICO SEVERINO ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΧHΣΤΡΑ ΤΟΥ

 

Γρεβενά, 31 Μαΐου 2009 - Ώρα 20.30
Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Γρεβενών
Συναυλία ελαφράς μουσικής
«Διάσημα ιταλικά τραγούδια»

Από τον Domenico Severino και την Ορχήστρα του.
Ο Δήμος Γρεβενών σε συνεργασία με το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης και το Επίτιμο Προξενείο της Ιταλίας στη Θεσσαλονίκη διοργανώνουν συναυλία ελαφράς μουσικής με τίτλο «Διάσημα ιταλικά τραγούδια» από τον Domenico Severino και την Ορχήστρα του.
DomenicoSeverino
Πιανίστας, τραγουδιστής, συνθέτης και ενορχηστρωτής, γεννήθηκε στο Reggio Calabria το 1964, ζει και εργάζεται στη Ρώμη από το 1989.
Συνθέτης πολλών τραγουδιών και soundtrack για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, συμμετείχε και συνεργάστηκε σε πολλές εκπομπές της RAI και της Mediaset.
Πρόεδρος του Πολιτιστικού Σωματείου A.M.S” – Τέχνη, Μουσική και Θέαμα του Reggio Calabria, είναι κάτοχος του πτυχίου στις Μουσικές Σπουδές του Πανεπιστημίου της Bologna.
Κατέκτησε το ιταλικό κοινό και στη συνέχεια αποφάσισε να μεταφέρει και εκτός συνόρων την ιταλική μουσική παράδοση: ταξίδεψε με την ελαφρά μουσική οδηγώντας την Ορχήστρα του από την Taipei στο Τόκιο, από τη Μέση Ανατολή στις Βρυξέλλες, κατακτώντας κοινό και κριτικούς σε όλο τον κόσμο.
Στη συναυλία του, ο Domenico Severino θα συνοδέψει το κοινό με την Ορχήστρα του σε ένα φανταστικό ταξίδι του ιταλικού τραγουδιού από τη δεκαετία του πενήντα μέχρι σήμερα.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΑΣΤΑΜΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ




Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά