ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ένα δίκαιο αίτημα ζητά την γρήγορη λύση
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ



Με το προεδρείο του Συλλόγου Δικαιούχων των νέων εργατικών Κυρακαλής Γρεβενών ζήτησε να συναντηθεί ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Νούτσος, επιδιώκοντας για μια ακόμη φορά να βρεθεί κοντά σε οξύτατα προβλήματα που αντιμετωπίζουν συμπολίτες μας, συζητώντας και προσπαθώντας από κοινού να δοθούν λύσεις.

Η συνάντηση έγινε την Τετάρτη 25-2-2009 στο γραφείο του Δημάρχου. Ο κ. Νούτσος ενημερώθηκε για τα σοβαρά προβλήματα που προέκυψαν με την ανάδοχο εταιρεία και την οριστική έκπτωση του εργολάβου, με αποτέλεσμα να σταματήσει ένα σημαντικότατο έργο για την τοπική κοινωνία που ξεκίνησε το 2003.
Το προεδρείο του Συλλόγου ζήτησε την παρέμβαση του Δημάρχου Γρεβενών για να υπάρξουν γρήγοροι ρυθμοί ολοκλήρωσης του έργου.

Ο κ. Δήμαρχος με τη σειρά του εξέφρασε την συμπαράσταση του στο δίκαιο αίτημα των δικαιούχων προτείνοντας κοινή συνάντηση στα μέσα Μαρτίου με την Υπουργό Απασχόλησης κ. Πετραλιά και τον Πρόεδρο του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας κ. Στάμου.
Σε δηλώσεις του μετά την συνάντηση, ο Δήμαρχος Γρεβενών υπογράμμισε τη θέληση του για ανοικτή και συνεχή επικοινωνία, λέγοντας παράλληλα πως το συμφέρον του τόπου επιβάλλει τη λήψη πρωτοβουλιών και τον συντονισμό για όσο το δυνατόν συντομότερες διαδικασίες ολοκλήρωσης του έργου, αποφεύγοντας την τωρινή του υποβάθμιση και φθορά από τις καιρικές συνθήκες.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΑΣΤΑΜΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ




Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά