Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Ιουνίου 2013 η ενημερωτική ιατρική εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε ο Δήμος Γρεβενών σε συνεργασία με το Σύλλογο Φίλων της Αντικαρκινικής Εταιρείας, παραρτήματος Μακεδονίας-Θράκης, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών.
Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης, αφού καλωσόρισε την Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Πατρίκη, την οποία και ευχαρίστησε για τη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης, καθώς και τους διακεκριμένους καθηγητές τόνισε ότι στόχος του Δήμου είναι η διοργάνωση εκδηλώσεων στις οποίες θα δίνεται η δυνατότητα ενημέρωσης των δημοτών για θέματα που έχουν σχέση με την πρόληψη σε όλους τους τομείς. Η πρόληψη τόνισε σώζει ζωές για το λόγο αυτό στηρίζουμε αυτού του είδους τις εκδηλώσεις.
Στη συνέχεια ακολούθησαν οι ομιλίες των: α) κ. Θεόδωρου Αγοραστού καθηγητή Μαιευτικής και Γυναικολογίας του Α.Π.Θ. και Προέδρου της Ελληνικής HPV Εταιρείας με θέμα: «Πρόληψη των HPV Σχετιζομένων Καρκίνων σε Γυναίκες και Άνδρες - Εντυπωσιακές Τελευταίες Εξελίξεις» και β) κ. Επαμεινώνδα Φαχαντίδη, Χειρουργού Α.Π.Θ., Προέδρου της Ελληνικής Εταιρείας Πρωίμου Διαγνώσεως και Αντιμετωπίσεως Καρκινώματος του Μαστού με θέμα: «Πρώιμη Διάγνωση και Αντιμετώπιση του Καρκίνου του Μαστού».
Η πρόεδρος του Συλλόγου ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την αποδοχή της πρότασης του Συλλόγου για τη διοργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης στα Γρεβενά και του προσέφερε τιμητική πλακέτα, ενώ ο Δήμαρχος προσέφερε τόσο στην κα Πρόεδρο όσο και στους ομιλητές ιστορικές εκδόσεις και μανιταροπροϊόντα.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βασίλειος Λάτσος, οι Αντιδήμαρχοι κες Αικατερίνη Πέτρου, Παναγιώτα Τσιώτα-Μπαλοδήμου, κ.κ. Αρμπάρας Γεώργιος και Βάϊος Κόραβος, εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων και πολίτες.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧ. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΟΥΠΤΣΙΔΗ 2011-2014












Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά