Ξεκίνησαν οι εργασίες του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ» με προϋπολογισμό εκτέλεσης 317.403,10€ και προθεσμία περαίωσης τους 18 μήνες.

 • Η σύμβαση εκτέλεσης του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ» υπεγράφη την Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014 από τον Δήμαρχο Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου Εργοληπτικής Επιχείρησης «ΣΤΑΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» κ. Ιωάννη Στάμο.

 • Για το παραπάνω έργο συντάχθηκε η αριθμ 78/2013 μελέτη προϋπολογισμού 599.000,00€. Η δημοπράτηση πραγματοποιήθηκε στις 08/01/2014 με ανάδοχο την Εργοληπτική Επιχείρηση «ΣΤΑΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» η οποία προσέφερε την μεγαλύτερη έκπτωση ήτοι 47,01%. Η χρηματοδότηση του έργου θα πραγματοποιηθεί από πιστώσεις ΣΑΤΑ.

  Το έργο αφορά τη συντήρηση και ανάπλαση του πάρκου «Μερά» στην είσοδο της πόλης των Γρεβενών. Αρχικά θα πραγματοποιηθούν χωματουργικές εργασίες, οι οποίες έχουν ήδη ξεκινήσει, για τη διαμόρφωση του χώρου.

  Στη συνέχεια θα εγκατασταθούν τα απαραίτητα δίκτυα για την άρδευση και τον φωτισμό του χώρου και θα κατασκευαστούν νέοι διάδρομοι περιπάτου.

  Τέλος θα τοποθετηθεί αστικός εξοπλισμός (παγκάκια, καλάθια απορριμμάτων, φωτιστικά κ.α) δημιουργώντας έναν οργανωμένο χώρο που θα παρέχει δυνατότητες για αναψυχή στους κατοίκους της πόλης των Γρεβενών.


  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧ. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΟΥΠΤΣΙΔΗ 2011-2014  Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

  Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


  Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά