Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου για την Στελέχωση του Νοσοκομείου Γρεβενών


ΨΗΦΙΣΜΑ

Η ακολουθούμενη πολιτική υποχρηματοδότησης και εμπορευματοποίησης της Υγείας, από όλες τις μέχρι σήμερα κυβερνήσεις και συγκυβερνήσεις έχει ως αποτέλεσμα και το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών στην ΠΕ Γρεβενών να δυσκολεύεται να καλύψει στοιχειωδώς τις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες και να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία του.

Οι ελλείψεις σε προσωπικό, ιδιαίτερα σε ειδικότητες γιατρών Παιδιάτρου, Μικροβιολόγου, Χειρουργού, Αναισθησιολόγου και Ορθοπαιδικού, σε εξοπλισμό και υλικά, έχουν ως αποτέλεσμα τμήματα και κλινικές να υπολειτουργούν και να υποβαθμίζονται, ενώ παράλληλα διαμορφώνονται επικίνδυνες συνθήκες στην παροχή υπηρεσιών Υγείας και δραματικές συνθήκες εργασίας για το προσωπικό του Νοσοκομείου.

Η μείωση του προϋπολογισμού τα τελευταία χρόνια είναι τεράστια και ουσιαστικά το Νοσοκομείο έχει στραγγαλιστεί οικονομικά.

Τα αποτελέσματα των ελλείψεων αυτών είναι τραγικά για την λειτουργία του Νοσοκομείου.

Ζητούμε

την πρόσληψη των ανωτέρω ειδικοτήτων, προκειμένου να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες σε ιατρικό προσωπικό, για την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου Γρεβενών όλες τις μέρες του μήνα.

 

Η Επιτροπή

Δρόσος Γεώργιος

Ντάγκα – Μπαρμπαγιάννη Παναγιώτα

Βέρρας Αλέξανδρος

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΑΣΤΑΜΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ












Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά