Αννίτσα 2015


Την Κυριακή 23 Αυγούστου 2015 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση μνήμης και τιμής στους θανόντες κατά τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο 1940-41 στο Μνημείο Πεσόντων στην «ΑΝΝΙΤΣΑ». Η εκδήλωση τελέστηκε από το Δήμο Γρεβενών σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών και τον Σύνδεσμο Τραυματιών και Πολεμιστών Οπλιτών Νομού Γρεβενών.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ.κ. Δαβίδ τέλεσε την επιμνημόσυνη δέηση, ενώ ακολούθησε ομιλία από Πρόεδρο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Γρεβενών κ. Στέργιο Παπαστεργίου, προσκλητήριο νεκρών από τον τελετάρχη κ. Σωτήρη Ταμπούκα και κατάθεση στεφάνων από τους παρευρισκόμενους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Γρεβενών κ. Τιμολέων Κοψαχείλης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ευάγγελος Σημανδράκος, ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Δασταμάνης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Χρήστος Τριγώνης και κ. Γρηγόρης Φαρμάκης, εκπρόσωποι των Στρατιωτικών Αρχών, των Σωμάτων Ασφαλείας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών, του Συνδέσμου Τραυματιών και Πολεμιστών Οπλιτών και της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Νομού Γρεβενών, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Κωνσταντίνος Μπουρέλας, κ. Κωνσταντίνος Νασίκας και κ. Αναστάσιος Τσιρίκας, οι Πρόεδροι της Τ.Κ. Κρανιάς κ. Αθανάσιος Γκιουζέλης και Σαμαρίνας κ. Ιωάννης Λυγούρας, ο Εκπρόσωπος της Τ.Κ. Φιλιππαίων κ. Παναγιώτης Σιακαβάρας καθώς και πλήθος πολιτών.



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΑΣΤΑΜΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ












Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά