Διαβούλευση IT Culture


Κυρίες, κύριοι

 

Σας παρουσιάζουμε την Ολοκληρωμένη Πρόταση για την ανάπτυξη «Πολιτιστικών Τουριστικών Διαδρομών» στο Δήμο Γρεβενών που διενεργείται στα πλαίσια του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας Ελλάδα – Αλβανία (2014-2020).

Η ενημέρωση των ενδιαφερόμενων φορέων και των πολιτών και η συμμετοχή τους στο σχεδιασμό είναι βασικό στάδιο στη φάση ανάπτυξης των «Πολιτιστικών Τουριστικών Διαδρομών». Από τις διαδικασίες της διαβούλευσης θα προκύψουν οι προτάσεις και οι παρατηρήσεις των άμεσα ενδιαφερομένων σχετικά με το σχεδιασμό που ήδη έγινε από τον Ανάδοχο, ώστε να ενσωματωθούν στο μέτρο του εφικτού και εφόσον αυτές δεν ξεπερνούν τους συνολικούς σκοπούς και τις προδιαγραφές του έργου.

Δεδομένων των ειδικών συνθηκών η διαβούλευση θα είναι αποκλειστικά εξ αποστάσεως (ηλεκτρονική). Ο Δήμος Γρεβενών για την πληρέστερη ενημέρωση των ενδιαφερομένων, θα δημιουργήσει τις προσεχείς ημέρες ξεχωριστό εικονίδιο στο site του Δήμου www.dimosgrevenon.gr όπου θα αναρτηθεί το υλικό που εσείς παραλαμβάνετε άμεσα.

Στην παρούσα φάση, έχει αναρτηθεί η παρουσίαση του σχετικού παραδοτέου του έργου και παρακαλούμε φορείς και πολίτες που επιθυμούν, αφού το μελετήσουν να αποστείλουν μέχρι 08-4-2020 τυχόν παρατηρήσεις – προτάσεις τους ηλεκτρονικά στο email του Δήμου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. προκειμένου να ληφθούν για το οριστικό παραδοτέο.

 

Γραφείο Τύπου

Δημάρχου Γρεβενών

 

Δήμος Γρεβενών

Γραφείο Δημάρχου

Γεώργιου Δασταμάνη

 

Τηλ. 2462350830

Fax.2462087547

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΠαλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά