Ανοιχτό και το Σάββατο 29 Αυγούστου το Γραφείο Εσόδων του Δήμου Γρεβενών για τα αδήλωτα τετραγωνικά

Το Γραφείο Εσόδων του Δήμου Γρεβενών, ανταποκρινόμενο στην μεγάλη προσέλευση πολιτών που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στο Δημαρχείο για τη ρύθμιση των αδήλωτων τετραγωνικών που λήγει την ερχόμενη Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020, θα λειτουργήσει εκτάκτως και το Σάββατο 29 Αυγούστου 2020 από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, προκειμένου να διεκπεραιωθούν γρηγορότερα και χωρίς συγχρωτισμό όλες οι εκκρεμείς υποθέσεις.

Υπενθυμίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι, που υποχρεωτικά θα φορούν μάσκα λόγω του Covid-19, οφείλουν να προσκομίσουν το Ε9, που πρέπει απαραιτήτως να είναι τακτοποιημένο από τον λογιστή, καθώς και τον αριθμό παροχής ρεύματος.

Επίσης, δίνεται η ευχέρεια για ηλεκτρονική κατάθεση των δικαιολογητικών στα email των Δημοτικών Υπαλλήλων κ.Βασίλειου Καραμήτρου, Προϊσταμένου Εσόδων και Περιουσίας ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ), κ.Φωτεινής Λάζου ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ) και κ.Δημητρίου Στέφου ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ). Για περαιτέρω διευκρινήσεις μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα (24623)-50874/50851/50895.


Γραφείο Τύπου

  Δημάρχου Γρεβενών

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά