Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 18:30


Πρόσκληση

Καλείστε σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 65 & 67 του Ν. 3852/2010 (Φ.Ε.Κ. 87/Α/2010) όπως ισχύουν, σε συνδυασμό με τις διατάξεις του άρθρου 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου “Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του” που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 55/Α΄/11-03-2020 και την εγκύκλιο 426/77233/13-11-2020 του Υπουργείου Εσωτερικών, στην 3η τακτική μεικτή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών, που θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης (Δημοτικό Κατάστημα - Πλατεία Ελευθερίας) και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη (μέσω της υπηρεσίας e:Presence.gov.gr) στις 16 Φεβρουαρίου 2022 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:30, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

 

Αυτοτελές Τμήμα Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής

Θέμα   1ο

Τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2022 και ένταξη σ΄ αυτό της πράξης «Ανάπλαση της αστικής οδού 13ης Οκτωβρίου της Δ.Κ. Γρεβενών» και των υποέργων της

Θέμα   2ο

Τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2022 και ένταξη σ΄ αυτό του έργου «Συντήρηση - ενεργειακή αναβάθμιση του 7ου Νηπιαγωγείου Δήμου Γρεβενών»

 

Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών

Θέμα    3ο

Διατήρηση - κατάργηση – μετατόπιση – δημοπράτηση ή μη α) του περιπτέρου στη θέση “Μάνα” (τέρμα 13ης Οκτωβρίου) και β) λοιπών “Κενωθέντων” περιπτέρων της Κοινότητας Γρεβενών Δήμου Γρεβενών, σύμφωνα με την 16/2021 απόφαση – εισήγηση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

 

Αυτοτελές Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης

Θέμα     4ο

Έγκριση ή μη απευθείας εκμίσθωσης δημοτικού ακινήτου (περιπτέρου) στην πόλη των Γρεβενών του Δήμου Γρεβενών


Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών

Θέμα    5ο

Έγκριση της τριμηνιαίας έκθεσης αποτελεσμάτων έκθεσης προϋπολογισμού δαπανών - εσόδων 4ου τριμήνου έτους 2021, όπως συντάχθηκε από την Οικονομική Επιτροπή

Θέμα    6ο

Παραχώρηση χρήσης δημοτικών χώρων για την υπογείωση των δικτύων αρμοδιότητας ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. επί της οδού 13ης Οκτωβρίου στην πόλη των Γρεβενών (αίτημα ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ της Διεύθυνσης Περιφέρειας Μακεδονίας - Θράκης)

Θέμα    7ο

Παράταση της σύμβασης μίσθωσης του Δημοτικού Καταστήματος της Κοινότητας Κοσματίου του Δήμου Γρεβενών (αίτημα Βάιου Αλεξάνδρου Πρίντζα του Βασιλείου)

Θέμα    8ο

Παράταση  της σύμβασης μίσθωσης του Δημοτικού Καταστήματος με αρ. 21 της Δημοτικής Αγοράς Δήμου Γρεβενών (αίτημα Δημητρίου Μωϋσιάδη  του Γεωργίου)

Θέμα    9ο

Παράταση  της σύμβασης μίσθωσης του Δημοτικού Αναψυκτηρίου στη θέση “Τσακάλια” της Κοινότητας Γρεβενών του  Δήμου Γρεβενών (αίτημα Στεργίου Σαμαρά του Ιωάννη)


Στη συνεδρίαση προσκαλείται ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γρεβενών κ. Γρηγόριος Φαρμάκης.

Επίσης προσκαλούνται (με αποδεικτικό επίδοσης) για να συμμετέχουν στα ειδικά θέματα της ημερήσιας διάταξης οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων:

  1. Γρεβενών (για το 3ο θέμα)

 

Σημείωση: Για την διεξαγωγή της μεικτής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου τα μέλη που θα συμμετέχουν με φυσική παρουσία θα προσέρχονται στο χώρο της συνεδρίασης τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων και με την επίδειξη πιστοποιητικού πλήρους εμβολιασμού ή νόσησης.

Μέσω τηλεδιάσκεψης μπορούν να συμμετέχουν αιρετοί που δεν πληρούν τις ανωτέρω προϋποθέσεις φυσικής παρουσίας ή δεν επιθυμούν να έχουν φυσική παρουσία στο χώρο της συνεδρίασης.

Παρακαλούνται οι Δημοτικοί Σύμβουλοι να ενημερώσουν εγκαίρως την Πρόεδρο αναφορικά με τον τρόπο συμμετοχής τους στη συνεδρίαση, δηλαδή είτε δια ζώσης είτε μέσω τηλεδιάσκεψης, στο e-mail της γραμματείας του Δημοτικού Συμβουλίου ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ) ή με τηλεφωνική επικοινωνία (2462350877).



Η Πρόεδρος του Δ.Σ.

Φωτεινή  Τζουβάρα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΑΣΤΑΜΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ












Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά