Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022 και ώρα 18:30


Πρόσκληση

Καλείστε σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 65 & 67 του Ν. 3852/2010 (Φ.Ε.Κ. 87/Α/2010) όπως ισχύουν, σε συνδυασμό με τις διατάξεις του άρθρου 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου “Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του” που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 55/Α΄/11-03-2020 και την εγκύκλιο 643/69472/24.09.2021 του Υπουργείου Εσωτερικών, στην 4η ειδική μεικτή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών, που θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης (Δημοτικό Κατάστημα - Πλατεία Ελευθερίας) και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη (μέσω της υπηρεσίας e:Presence.gov.gr) στις 9 Μαρτίου 2022 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:30, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

 

Εισηγητής: Αδάμος Ματθαίος Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών


Θέμα 1ο

Ψήφιση του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων του Δήμου Γρεβενών οικονομικού έτους 2022


Θέμα 2ο

Κατάρτιση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) έτους 2022 του Δήμου Γρεβενών και του Νομικού Προσώπου με την επωνυμία “Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αθλητισμού Δήμου Γρεβενών” (Κ.Κ.Α.& Α.)


Στη συνεδρίαση προσκαλείται ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γρεβενών κ. Γρηγόριος Φαρμάκης.

 

Σημείωση: Για την διεξαγωγή της μεικτής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου τα μέλη που θα συμμετέχουν με φυσική παρουσία θα προσέρχονται στο χώρο της συνεδρίασης τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων και με την επίδειξη πιστοποιητικού πλήρους εμβολιασμού ή νόσησης.

Μέσω τηλεδιάσκεψης μπορούν να συμμετέχουν αιρετοί που δεν πληρούν τις ανωτέρω προϋποθέσεις φυσικής παρουσίας ή δεν επιθυμούν να έχουν φυσική παρουσία στο χώρο της συνεδρίασης.

Παρακαλούνται οι Δημοτικοί Σύμβουλοι να ενημερώσουν εγκαίρως την Πρόεδρο αναφορικά με τον τρόπο συμμετοχής τους στη συνεδρίαση, δηλαδή είτε δια ζώσης είτε μέσω τηλεδιάσκεψης, στο e-mail της γραμματείας του Δημοτικού Συμβουλίου ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ) ή με τηλεφωνική επικοινωνία (2462350877).



Η Πρόεδρος του Δ.Σ.

Φωτεινή Τζουβάρα


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΑΣΤΑΜΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ












Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά