Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022 και ώρα 19:30


Καλείστε σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 65 & 67 του Ν. 3852/2010 (Φ.Ε.Κ. 87/Α/2010) όπως ισχύουν, σε συνδυασμό με τις διατάξεις του άρθρου 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου “Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του” που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 55/Α΄/11-03-2020 τηρουμένων των ειδικότερων υγειονομικών μέτρων που επιβάλλονται με την εκάστοτε ισχύουσα ΚΥΑ, στην 12η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών, που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουνίου 2022 ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:30, στο Δημαρχείο (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

 

Αυτοτελές Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης

Θέμα    1ο

Παραχώρηση ατελώς πρόσθετου κοινόχρηστου χώρου καθώς και μη μείωση του τέλους χρήσης κοινοχρήστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων οικονομικού έτους 2022 των Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (Κ.Υ.Ε.) του Δήμου Γρεβενών

Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών

Θέμα    2ο

Αναπλήρωση συμβούλου Κοινότητας Σαρακήνας

Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών

Θέμα    3ο

Αναδοχή από τον Δήμο Γρεβενών οφειλών της υπό εκκαθάρισης επιχείρησής του, ήτοι της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία “Αναπτυξιακή Δήμου Γρεβενών Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ” και δ.τ. “Αν.Δη.Γ.  Α.Ε. ΟΤΑ”

Θέμα    4ο

Έγκριση της 4ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2022, όπως συντάχθηκε από την Οικονομική Επιτροπή (διαπιστωτικού χαρακτήρα απόφαση)

Θέμα    5ο

Κατάθεση πάγιας προκαταβολής κοινοτήτων σε λογαριασμό του Δήμου και ορισμός υπευθύνου κίνησης λογαριασμού, έτους 2022.

Θέμα    6ο

Ανάκληση της αριθμ.  108/2009 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών, με θέμα «Δωρεά παραχώρηση χρήσης του κτιρίου του Πνευματικού Κέντρου στη Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού & Επικοινωνίας Γρεβενών (ΔΕΠΕΓ)»

Θέμα    7ο

Καθορισμός των όρων της απ’ ευθείας εκμίσθωσης Δημοτικού ακινήτου στην Κοινότητα Βατολάκκου Δήμου Γρεβενών, σύμφωνα με την αριθμ. 38/2022 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Γρεβενών

Θέμα    8ο

Καθορισμός των όρων της απ’ ευθείας εκμίσθωσης Δημοτικού ακινήτου στη θέση “Σκάμνα” της Κοινότητας Μυρσίνης Δήμου Γρεβενών, σύμφωνα με την αριθμ. 40/2022 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Γρεβενών

Θέμα    9ο

Επανεξέταση της αριθμ. 39/2022 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Γρεβενών με θέμα: “Έγκριση εκμίσθωσης του Δημοτικού ακινήτου στην Κοινότητα Σαμαρίνας Δήμου Γρεβενών”

Στη συνεδρίαση προσκαλείται ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γρεβενών κ. Γρηγόριος Φαρμάκης.

Επίσης προσκαλούνται (με αποδεικτικό επίδοσης) για να συμμετέχουν στα ειδικά θέματα της ημερήσιας διάταξης οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων:

  1. Γρεβενών
  2. Βατολάκκου (για το 7ο θέμα)
  3. Μυρσίνης (για το 8ο θέμα)
  4. Σαμαρίνας (για το 9ο θέμα)

 

Σημείωση: Για την διεξαγωγή της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου τα μέλη θα προσέρχονται στο χώρο της συνεδρίασης τηρουμένων των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας  από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, σύμφωνα με την ισχύουσα Κ.Υ.Α.



Η Πρόεδρος του Δ.Σ.

Φωτεινή  Τζουβάρα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΑΣΤΑΜΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ












Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά