Δήμος Γρεβενών: Ποδόσφαιρο και γευσιγνωσία στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας» το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου



Εκδηλώσεις αθλητισμού και γευσιγνωσίας περιλαμβάνει το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, δεύτερη ημέρα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας του Δήμου Γρεβενών, με τη συμμετοχή συλλόγων, φορέων αλλά και του τοπικού επιχειρείν.

Ειδικότερα, οι Μύλοι Γρεβενών Γιαννακόπουλος, σε συνεργασία με τον Δήμο Γρεβενών, τον Εμπορικό Σύλλογο Γρεβενών, το Επιμελητήριο Γρεβενών, το Σωματείο Αρτοποιών Γρεβενών και την Πανελληνία Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος, θα πραγματοποιήσουν την 1η Γιορτή Ψωμιού & Γλυκού στα Γρεβενά, στις νέες εγκαταστάσεις της εταιρείας που εδρεύουν στο 1ο χλμ Γρεβενών-Ιωαννίνων.

Η συγκεκριμένη δράση ξεκινά στις 10:30 το πρωί και θα διαρκέσει μέχρι το απόγευμα ενώ θα υπάρχει και δωρεάν μετακίνηση με λεωφορείο στις 12:00 και 13:00 από την Πλατεία Ελευθερίας (Ρολόι).

Λίγο αργότερα, στις 15:00, οι δραστηριότητες θα συνεχιστούν στο Γήπεδο της ΕΠΣ Γρεβενών, όπου θα τιμηθούν οι ποδοσφαιρικές ομάδες του Μακεδονικού Αστέρα Γρεβενών και του Αθλητικού Συλλόγου Σειρήνες Γρεβενών-Γυναικείο Ποδόσφαιρο.

Εκεί, θα λάβει χώρα φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των Σειρήνων και της Ακαδημίας ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης καθώς και free style football με τον μοναδικό Γιάννη Χαριζόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί η βράβευση όλων των ομάδων από τον Δήμο Γρεβενών για την προσφορά τους στην προαγωγή του αθλητισμού και του «ευ αγωνίζεσθαι» καθώς και για την αξιέπαινη και τιμητική συμμετοχή τους στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας.



Γραφείο Τύπου

Δημάρχου Γρεβενών


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΑΣΤΑΜΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ












Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά