Δήμος Γρεβενών: Επίσκεψη στις ανασκαφές, υπαίθριο σινεμά και ασφαλής οδήγηση τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας»


Εκπαιδευτικές ξεναγήσεις, μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής και βραδινός υπαίθριος κινηματογράφος, αποτελούν το πλούσιο πρόγραμμα των δράσεων και παρεμβάσεων της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας του Δήμου Γρεβενών για τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022.

Ειδικότερα, στις 10:00 το πρωί, σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Γρεβενών, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη μαθητών στις ανασκαφές που είναι σε εξέλιξη στην κοινότητα Αγίου Γεωργίου.

Την ίδια ώρα θα εγκαινιάζεται σε χώρο του Δημαρχείου, η έκθεση Ασφαλής Οδήγηση από το Τμήμα Τροχαίας Γρεβενών, περιλαμβάνοντας μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας στους μικρούς μας συνδημότες, που αναμένεται να δώσουν το παρών.

Η τέταρτη ημέρα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας θα ολοκληρωθεί με την προσωρινή πεζοδρόμηση της οδού Φαρδυκάμπου και την μετατροπή της σε υπαίθριο σινεμά, όπου στις 21:00 το βράδυ θα προβληθεί η ταινία Interdependence από την Κινηματογραφική Λέσχη Γρεβενών.Γραφείο Τύπου

Δημάρχου Γρεβενών


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΠαλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά