Δήμος Γρεβενών: «Κούλουμα κάτω από το Ρολόι» (Βίντεο+Φωτογραφίες)
Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2023 12:37
Με μεγάλη επιτυχία και με πολλές εγκάρδιες ευχές για «Καλή Σαρακοστή», πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της Καθαράς Δευτέρας από τον Δήμο Γρεβενών, κάτω από το ιστορικό Ρολόι της πόλης, παρουσία του Δημάρχου Γιώργου Δασταμάνη.
Ειδικότερα, με τη συνοδεία παραδοσιακής Γρεβενιώτικης μουσικής, το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Γρεβενών μαζί με τον Σύνδεσμο Γραμμάτων & Τεχνών ΠΕ Γρεβενών, πρόσφεραν στους παρευρισκόμενους νοστιμότατα νηστίσιμα εδέσματα όπως φασολάδα, λαγάνα και χαλβά ενώ άφθονο έρρεε το κόκκινο κρασί, στην κατάμεστη Πλατεία Ελευθερίας.
Τo link του βίντεο
https://www.youtube.com/watch?v=Nu_icWykO2g
Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών
View the embedded image gallery online at:
https://dimosgrevenon.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3727:--l----r-&catid=22:2014-09-02-08-20-59&Itemid=65#sigFreeId8b1406cb22
https://dimosgrevenon.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3727:--l----r-&catid=22:2014-09-02-08-20-59&Itemid=65#sigFreeId8b1406cb22
![]() Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς |
![]() Χιονοδρομικό Βασιλίτσας |
|