ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΟΥΤΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑΣ


ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΟΥΤΣΟΥ,
ΓΙΑ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑΣ
& ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ κ. ΧΑΝΤΑΒΑΜετά τη συνέντευξη του βουλευτή του Νομού Γρεβενών κ. Χαντάβα, σχετικά με την ανάκληση της πρόσληψης των 8 συντοπιτών μας στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας και το πρόβλημα που δημιουργήθηκε, θα ήθελα να επισημάνω τα παρακάτω:
·        Είναι ανάγκη επιτακτική, τα προβλήματα του τόπου μας να αντιμετωπίζονται με συναίνεση και διάθεση συνεργασίας. Αποτελεί απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των συμπολιτών μας και αυτή η απαίτηση, πρέπει να τυγχάνει απ’ όλους απόλυτου σεβασμού.
·        Ο κ. Χαντάβας, με τις δεσμεύσεις που ανέλαβε, για άμεση πρόσληψη των 8 εργαζομένων με οκτάμηνη σύμβαση και για ολοκλήρωση της πρόσληψής τους ως μονίμων στο διάστημα αυτό των οκτώ μηνών, αναλαμβάνει ακέραια την ευθύνη για την λειτουργία ή μη του Χιονοδρομικού Κέντρου της Βασιλίτσας την ερχόμενη χειμερινή περίοδο. Ευθύνη απέναντι στους συμπολίτες μας, τους εργαζομένους, κυρίως όμως, απέναντι στην προοπτική ανάπτυξης του τόπου μας σ’ αυτή την τραγική οικονομική συγκυρία.
Χωρίς στείρα αντιπολιτευτική διάθεση, χωρίς μικροπολιτική προσέγγιση, χωρίς λεκτικές και νοητικές εξάρσεις, με νηφαλιότητα και πνεύμα συνεργασίας, κυρίως όμως με διάθεση για εποικοδομητική κριτική, σαν απόρροια του ενδιαφέροντός μου για τον τόπο και τα προβλήματά του, καλώ την κυβέρνηση, τον βουλευτή των Γρεβενών και τη Διοίκηση του Χιονοδρομικού Κέντρου της Βασιλίτσας να προχωρήσουν χωρίς υπαναχωρήσεις σε όσα δεσμεύτηκαν. Εμείς θα είμαστε εδώ και θα παρακολουθούμε κάθε τους βήμα. Επικροτώντας ότι θετικό. Καταγγέλλοντας όμως και αντιπαλεύοντας παράλληλα, πράξεις υπαναχώρησης από τις δεσμεύσεις, που ζημιώνουν και καταδικάζουν τον τόπο μας σε στασιμότητα και υπανάπτυξη.
Γρεβενά 13 Αυγούστου 2010

ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΘΗΤΕΙΑ 2007-2010 - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΝΟΥΤΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2007-2010
Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά