1.300.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

1.300.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ
ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Παρεμβάσεις σε όλα τα Τοπικά Διαμερίσματα

Το Δημοτικό Διαμέρισμα Φελλίου του Δήμου Γρεβενών επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Νούτσος την Πέμπτη 29-4-2010, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Σπύρο Μπασνά, στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου και τον Πρόεδρο του Τοπικού Διαμερίσματος κ. Λεωνίδα Τεντόγλου.
Στο Φελλί – και σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα- βρίσκεται σε εξέλιξη εργολαβία που αφορά την εσωτερική οδοποιία, αποκατάσταση δρόμων, κατασκευή πεζοδρομιών και τοιχίων.
Ο Δήμαρχος Γρεβενών μίλησε για την συνολική κάλυψη των αναγκών των δημοτικών διαμερισμάτων μέσα από τρεις σημαντικές παρεμβάσεις που προχωρούν: 700.000 ευρώ για την εσωτερική οδοποιία, 400.000 ευρώ για την ανάπλαση των πάρκων και των πλατειών, και 200.000 ευρώ για την φροντίδα των κοιμητηριών στα χωριά. «Δεν υπάρχουν πολίτες δυο κατηγοριών» δήλωσε ο κ. Νούτσος υπογραμμίζοντας την σημασία που δίνει η Δημοτική Αρχή στους κατοίκους των χωριών του Δήμου, θυμίζοντας πως τώρα αποδίδουν και οι συχνές επισκέψεις του στα χωριά και οι συζητήσεις με τους κατοίκους που μετά από σχεδιασμό και συντονισμό οδηγούν στο σημερινό έργο.
Ο κ. Μπασνάς με τη σειρά του περιέγραψε τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη σε ολόκληρη την περιφέρεια του Δήμου Γρεβενών, ενώ ο κ. Τεντόγλου μίλησε για τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται σε όλα τα χωριά δίνοντας άμεσες λύσεις σε προβλήματα και ανάγκες.

ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΘΗΤΕΙΑ 2007-2010 - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΝΟΥΤΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2007-2010
Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά