ΝΕΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

ΝΕΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ
ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ 7ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Ένα έργο που θα αναβαθμίσει τα πολιτιστικά δρώμενα στα Γρεβενά, προϋπολογισμού 180.000 ευρώ- χρηματοδοτούμενο από τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων, η σύμβαση ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ 7ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ, υπογράφηκε από τον Δήμαρχο Γρεβενών κ. Γιώργο Νούτσο και την ανάδοχο εταιρεία, την Παρασκευή 5-3-2010.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών αναφέρθηκε στις διάφορες δυσκολίες που ξεπεράστηκαν και στην ταχεία εκτέλεση ενός έργου που θα συμβάλλει στην υπόθεση του πολιτισμού στον τόπο μας και το σπουδαιότερο θα δώσει ποιοτικές υποδομές στους νέους.
Η μελέτη αυτή αφορά προμήθεια για τον εξοπλισμό της αίθουσας εκδηλώσεων του 7ου δημοτικού σχολείου με θεατρικό φωτισμό, με ενισχυμένο ήχο κινηματογράφου, οπτικοακουστικά μέσα, εξοπλισμό σκηνής, και πλατείας.
Έτσι θα μπορεί να εξυπηρετεί θεατρικές παραγωγές, συνέδρια και ποικίλες εκδηλώσεις, δίνοντας μια εναλλακτική λύση στην αίθουσα του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών.ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΘΗΤΕΙΑ 2007-2010 - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΝΟΥΤΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2007-2010
Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά