ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΙΡΕΤΩΝ

 


Με απόφαση του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά, συγκροτήθηκε «Συμβούλιο Αιρετών της Γραμματείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης».
Το Συμβούλιο θα υπάγεται οργανωτικά στη Γραμματεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης της οποίας προΐσταται ο πρώην υπουργός, βουλευτής Α΄ Πειραιά κ. Β. Μιχαλολιάκος.
Το Συμβούλιο αποτελείται από 11 Δημάρχους και από 5 Νομάρχες.
Μέλος του Συμβουλίου είναι και ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Νούτσος, ο οποίος απαντώντας σήμερα σε ερώτηση δημοσιογράφων δήλωσε και τα εξής:
«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα, πιστεύω όμως και για τα Γρεβενά, το γεγονός ότι ο Αντώνης Σαμαράς, ο Πρόεδρος της ΝΔ, με επέλεξε να στελεχώσω, μαζί με άλλους 10 συνάδελφους Δημάρχους και 5 Νομάρχες απ’ όλη την Ελλάδα, το Συμβούλιο Αιρετών της Γραμμ. Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας.
Θέλω δημοσίως να τον ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου και να πω πως είμαι απόλυτα βέβαιος, πως συνεργαζόμενος στενά τόσο με τους φίλους συναδέλφους όσο και με την Γραμμ. Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τον Γραμματέα της τον κ. Β. Μιχαλολιάκο, θα καταφέρουμε να ανταποκριθούμε στον απαιτητικό ρόλο που μας έχει ανατεθεί, εν’ όψη μάλιστα και του δύσκολου αγώνα που καλείται η παράταξη να δώσει στις εκλογές για την αυτοδιοίκηση, που θα γίνουν όπως όλα δείχνουν στις 14 Νοεμβρίου».

ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΘΗΤΕΙΑ 2007-2010 - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΝΟΥΤΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2007-2010
Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά