ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ «ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ»

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η εκδήλωση παρουσίασης του έργου της Δημοτικής Αρχής

«Δήμος Γρεβενών:
Τρία χρόνια δημιουργικού έργου»
Με λόγο τεκμηριωμένο και με τα αναμφισβήτητα στοιχεία των αριθμών παρουσιάστηκε τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009 από τον Δήμαρχο Γρεβενών κ. Γιώργο Νούτσο στην κατάμεστη από Δημότες αίθουσα του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών, το σημαντικό έργο της Δημοτικής Αρχής κατά την τριετία 2007-2009 καθώς και ο μελλοντικός αναλυτικός σχεδιασμός.


Μετά από τους θερμούς χαιρετισμούς του Νομάρχη Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη και του πρώην Βουλευτή Γρεβενών κ. Χρήστου Φώλια, το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Γρεβενών περιγράφοντας αναλυτικά το έργο που συντελέστηκε τα τρία τελευταία χρόνια λέγοντας πως «ήδη μέσα στα πρώτα χρόνια, υλοποιήσαμε σχεδόν το 80% των εξαγγελιών μας και πως καταβάλλουμε προσπάθεια το ποσοστό αυτό να αγγίξει το 100 %».
Κείμενο Ομιλίας

Φυλλάδιο


Κάντε κλικ στις εικόνες για κατέβασμα των αρχείων
Ο κ. Νούτσος τόνισε επίσης ότι «Σ’ αυτή μας την προσπάθεια σας θέλουμε όλους μαζί μας. Κανείς ποτέ από μόνος του δεν μπορεί να καταφέρει πολλά. Αντίθετα, μπορούμε πολλοί με λίγη προσπάθεια ο καθένας να καταφέρουμε να αλλάξουμε την πορεία του τόπου αυτού.
Συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος και την ίδια ένταση στην υλοποίηση των στόχων που έχουμε θέσει.
Συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά και παθιασμένα να παλεύουμε για το κοινό καλό, για το καλό του τόπου, για το καλό των πολλών. Χωρίς διακρίσεις, χωρίς υστερόβουλες και κρυφές σκέψεις. Με φωνή ξεκάθαρη, με απόψεις κατασταλαγμένες και κυρίως με συνέπεια λόγων και έργων».


Την εκδήλωση τίμησαν  με την παρουσία τους ο Νομάρχης Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης, ο πρώην Βουλευτής του Νομού κ. Χρήστος Φώλιας, ο Δήμαρχος Ηρακλεωτών κ. Αθανάσιος Καραγιάννης, ο Δήμαρχος Αργούς Ορεστικού κ. Νίκος Τοτονίδης, ο Δήμαρχος Ασκιού κ. Βασίλης Πάτρας, Πρόεδροι  Κοινοτήτων του Νομού, Νομαρχιακοί Σύμβουλοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι,  εκπρόσωποι των Στρατιωτικών Αρχών και των Σωμάτων Ασφαλείας, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Γρεβενών κ. Ράμμος, Εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου.
Χαιρετισμοί εστάλησαν από τον Βουλευτή Γρεβενών κ. Αθανάσιο Χαντάβα καθώς και από Νομάρχες και Δημάρχους που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν.

ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΘΗΤΕΙΑ 2007-2010 - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΝΟΥΤΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2007-2010
Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά