ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΣΤΟ ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ) των Γρεβενών επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Νούτσος, το πρωί της Τρίτης 8-9-2009, με αφορμή την έναρξη του νέου σχολικού έτους.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών είχε μια γόνιμη συζήτηση με το προεδρείο των Γονέων και Κηδεμόνων των ΑμεΑ του νομού μας, τους εργαζομένους του Κέντρου, καθώς και τον Γενικό Γραμματέα της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Μακεδονίας κ. Μητσιάκο Χρήστο.
Η συζήτηση είχε στόχο να διαμορφώσει ένα λειτουργικό πλαίσιο το οποίο με κοινή συνεννόηση όλων των φορέων θα δώσει πραγματική και ουσιαστική φροντίδα.
Ο κ. Νούτσος σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση είπε πως η Δημοτική αρχή έχει συγκεκριμένες απαντήσεις για το μείζον αυτό κοινωνικό θέμα, ενώ συνεχάρη τους εργαζομένους στις κοινωνικές δομές που με αυτοθυσία κράτησαν ανοικτές τις δομές παρά την περσινή αρνητική οικονομική πραγματικότητα.

Περιέγραψε πως με την συνδρομή του Οργανισμού Εργατικής Εστίας θα λυθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες, αναφέρθηκε δε και στις δύο νέες αίθουσες που θα λειτουργήσουν στο Ειδικό Σχολείο καθώς και στη συντονισμένη προσπάθεια που γίνεται για δημιουργία Κέντρου Διημέρευσης, με διάθεση οικοπέδου από το Δήμο Γρεβενών.

Ο κ. Μητσιάκος τόνισε την πραγματική προσφορά του Κέντρου Διημέρευσης και δήλωσε την ετοιμότητα πλέον για υλοποίηση του, μετά από τη διαβεβαίωση του Δημάρχου για εύρεση οικοπέδου.ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΘΗΤΕΙΑ 2007-2010 - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΝΟΥΤΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2007-2010
Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά