ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΕΤΩΝ:ΈΤΟΙΜΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΝ ΑΜΥΓΔΑΛΙΩΝ

Το ολοκαίνουργιο γήπεδο ποδοσφαίρου των Αμυγδαλιών επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Νούτσος το απόγευμα της Παρασκευής 4-9-2009, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιάννη Χάτσιο και τον Αντιδήμαρχο Τοπικών Διαμερισμάτων κ. Οδυσσέα Βλάχο.
Εκεί τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Ομάδας κ. Κώστας Κουταλής και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο κ. Νούτσος μίλησε για την πορεία των έργων, εκφράζοντας τη χαρά του που ολοκληρώθηκε το σπίτι της ομάδας. Περιγράφοντας το έργο αναφέρθηκε στην άριστη κατάσταση του χλοοτάπητα, το συγκρότημα με τις αντλίες, την προσεχή ολοκλήρωση των αποδυτηρίων τα οποία διαμορφώνουν ένα αξιόμαχο γήπεδο.

Τόνισε δε πως η παρούσα δημοτική αρχή προχωρά και ολοκληρώνει γρήγορα αθλητικές υποδομές, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στον αθλητισμό.
Ήδη τελείωσαν και τα γήπεδα των Αγίων Θεοδώρων και του Ελευθέρου, προϋπολογισμού 350.000 ευρώ το καθένα, ενώ δημοπρατήθηκαν τρία γήπεδα 5Χ5 στο Μικρό Σειρήνι, την Ανθρακιά και τον Έλατο.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών υπογράμμισε επίσης τις πρόσφατες συναντήσεις του με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος μόλις υπέγραψε την έγκριση για κατασκευή άλλων τεσσάρων γηπέδων 5Χ5, ενώ έδωσε 150.000 ευρώ για το Δημοτικό Γυμναστήριο, το Κολυμβητήριο και το Γήπεδο της πόλης των Γρεβενών.
Τέλος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της ομάδας για την άψογη συνεργασία.

Με τη σειρά του ο κ. Κουταλής ευχαριστώντας τον Δήμαρχο, μίλησε για ένα όνειρο χρόνων που γίνεται πια πραγματικότητα. 

ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΘΗΤΕΙΑ 2007-2010 - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΝΟΥΤΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2007-2010
Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά