ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΨΗ

Αλλάζει η φυσιογνωμία του κέντρου των Γρεβενών με την υπογραφή και την άμεση δρομολόγηση ενός ακόμη έργου: την Παρασκευή 4-9-2009 το πρωί ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Νούτσος υπέγραψε με την ανάδοχο εταιρεία τη νέα διαμόρφωση του Δημαρχείου.

Με την χρησιμοποίηση ήπιων τεχνικών για να μη διαταραχθεί η κίνηση στην περιοχή και στα μαγαζιά, θα κοπούν όλα τα μπαλκόνια και οι εξώστες του Δημοτικού Καταστήματος και θα υπάρξει πλήρη ανάπλαση όλων των εξωτερικών χώρων. Ενώ ταυτόχρονα θα γίνουν πέτρινες επενδύσεις και θα τοποθετηθεί ανελκυστήρας για να βοηθήσει την πρόσβαση στους ηλικιωμένους και τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών αναφέρθηκε διεξοδικά στο έργο προϋπολογισμού συνολικά 1.000.000 ευρώ περίπου (με τις πιστώσεις από ΣΑΤΑ και ΘΗΣΕΑ να είναι ήδη εξασφαλισμένες) το οποίο όπως είπε θα αλλάξει τη σημερινή εικόνα, δίνοντας ένα αρμονικό και όμορφο αποτέλεσμα.

Στην υπογραφή της σύμβασης παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιάννης Χάτσιος, η Διευθύντρια των Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Όλγα Τζήκα και εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρείας.


ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΘΗΤΕΙΑ 2007-2010 - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΝΟΥΤΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2007-2010
Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά