ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Το εργοτάξιο του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στο 4ο χιλιόμετρο Γρεβενών – Πόρου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Νούτσος μαζί με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Μπασνά Σπύρο και τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Σιούμπουρα Κώστα, το πρωί της Πέμπτης 9-7-2009.
Εκεί, μαζί με τους τεχνικούς της ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ ενημερώθηκαν για την πορεία του σημαντικότατου αυτού έργου για την περιοχή μας. Ο κ. Δήμαρχος αναφέρθηκε στην συνολική εξέλιξη του Σ.Μ.Α. , προϋπολογισμού 550.000 ευρώ καθώς και στα θέματα καθαριότητας, στα οποία η Δημοτική Αρχή έχει δώσει προτεραιότητα, βελτιώνοντας αισθητά την απόδοση των σχετικών υπηρεσιών. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στο έργο-σταθμό της Πνευματικής Αποκομιδής σκουπιδιών και στην μέχρι τώρα θετικότατη προσπάθεια που γίνεται.


Την ίδια ημέρα ο κ. Δήμαρχος μαζί με το κ. Σιούμπουρα βρέθηκαν στην Λέσχη Φιλίας Γυναικών του Δήμου Γρεβενών, με την ολοκλήρωση των προγραμμάτων μαζικού αθλητισμού και την απονομή σχετικών διπλωμάτων.
Συζητώντας με τα μέλη της λέσχης διαπίστωσαν την σημασία των δραστηριοτήτων της Λέσχης και διαβεβαίωσαν για τη συνεχή στήριξη και ενίσχυση του έργου της από τον Δήμο Γρεβενών.

ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΘΗΤΕΙΑ 2007-2010 - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΝΟΥΤΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2007-2010




Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά