ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Σε συνέντευξή του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης την Τρίτη 30-6-2009 ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Νούτσος Γιώργος αναφέρθηκε σε ένα βασικό κοινωνικό ζήτημα, την πλήρη ένταξη των εργαζομένων ατόμων με ειδικές ανάγκες στον οργανισμό του Δήμου Γρεβενών και την ολοκληρωτική εξασφάλιση της μισθοδοσίας τους.
Με συντονισμένες κινήσεις η Δημοτική Αρχή κατάφερε, δείχνοντας την κοινωνική διάσταση της πολιτικής, να κλείσει κάθε εκκρεμότητα και να δώσει πραγματική επαγγελματική προοπτική στους εργαζομένους αυτούς.
***
Στην ίδια συνέντευξη έγινε αναφορά στο θέμα της λειτουργίας των νέων σφαγείων του Δήμου και την ανάγκη εξεύρεσης λύσης αφού ο διεθνής δημόσιος διαγωνισμός δεν κατόρθωσε να βρει ανάδοχο ιδιώτη.
Έτσι στο συμβούλιο του Δ.Σ. των σφαγείων -την 30-6-2009- δόθηκαν απαντήσεις και λύσεις στα επείγοντα προβλήματα.
Τα σφαγεία θα είναι έτοιμα να λειτουργήσουν με ευρωπαϊκές προδιαγραφές την 1η Αυγούστου, ενώ ο Δήμαρχος Γρεβενών τόνισε τον αναπτυξιακό τους προσανατολισμό καθώς και την άμεση ανάγκη ανταπόκρισης των παραγωγών και κρεοπωλών στην προσπάθεια αυτή του Δήμου Γρεβενών να αποδοθεί ένα σημαντικό έργο στη τοπική κοινωνία.

ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΘΗΤΕΙΑ 2007-2010 - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΝΟΥΤΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2007-2010
Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά