ΟIΚΟΠΕΔΟ ΕΤΕ

Λύση μετά από 69 χρόνια
ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΕΣ
Ιστορική ημέρα για τα Γρεβενά χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Νούτσος την υπογραφή του συμβολαίου αγοράς του οικοπέδου της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδας από το Δήμο Γρεβενών που έγινε την Παρασκευή 19-6-2009 στο Γραφείο του Δημάρχου, παρουσία του Διευθυντή Περιουσίας της ΕΤΕ κ. Βαρέλη.«Ένα θέμα σήμερα βρίσκει επιτέλους τη λύση του μετά από εργώδη προσπάθεια», είπε ο κ. Νούτσος.
Με την επίλυση όλων των διαδικαστικών και οικονομικών ζητημάτων (προϋπολογισμός 2.000.000 ευρώ, 1.500.000 ευρώ από το ΘΗΣΕΑ και 500.000 ευρώ από το ΕΠΑΔΥΜ, με υποχρέωση του Δήμου να εξοφλήσει σε ένα έτος) κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο για το Δήμο και ανοίγει ένα άλλο, αυτό της αξιοποίησης του οικοπέδου με την ανάπλαση του και τη δημιουργία του δεύτερου σταθμού υπόγειας στάθμευσης – parking(εκ παραλλήλου με αυτόν της Πλατείας Ελευθερίας) που θα απαντά άμεσα σε πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας.
Ο κ. Βαρέλης στις δηλώσεις του μίλησε για μια διένεξη από το 1940, 69 ολόκληρα χρόνια, της οποίας η επιτυχής επίλυση πιστώνεται στο Δήμαρχο Γρεβενών κ. Νούτσο και στις προσπάθειες που κατέβαλλε η σημερινή Δημοτική Αρχή.

ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΘΗΤΕΙΑ 2007-2010 - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΝΟΥΤΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2007-2010
Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά