ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος
ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Με αφορμή  την 5η Ioυνιού, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Νούτσος επισκέφτηκε το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Γρεβενών.
Εκεί τον υποδέχτηκαν και τον ξενάγησαν η υπεύθυνη του ΚΠΕ κ. Ειρήνη Ντόνα και οι εκπαιδευτικοί που εργάζονται στο Κέντρο.
Ο κ. Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να δει το πολυποίκιλο έργο του ΚΠΕ, τα εργαστήρια μικροσκοπίων, το έντυπο και ψηφιακό υλικό του, ενώ παρακολούθησε και εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τα Μανιτάρια των Γρεβενών.
Σε δηλώσεις του κι αφού παρέλαβε σε οικολογική συσκευασία υλικό του Κέντρου, ο κ. Νούτσος μίλησε με θαυμασμό για τις δραστηριότητες του ΚΠΕ Γρεβενών, για την σημασία του στην ευαισθητοποίηση όλων και ιδιαίτερα των μαθητών στα περιβαλλοντολογικά ζητήματα.

Υπογράμμισε δε πως ο Δήμος Γρεβενών θα συνεχίσει να υποστηρίζει θερμά το έργο του ΚΠΕ, έργο που προσφέρει στην τοπική κοινωνία και δημιουργεί υπεύθυνους πολίτες.
Τον Δήμαρχο Γρεβενών συνόδευαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών κ. Γιάννης Χάτσιος, ο Αντιδήμαρχος κ. Οδυσσέας Βλάχος και η υπεύθυνη του Γραφείου Αγρότη του Δήμου Γρεβενών κ. Μαγδαληνή Μπόγκια.

ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΘΗΤΕΙΑ 2007-2010 - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΝΟΥΤΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2007-2010
Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά