ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΣΤΟ WEST

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνέντευξη Δημάρχου Γρεβενών στο WEST
Με δυναμισμό στο μέλλον


Μια συνολική αναφορά στο έργο του Δήμου Γρεβενών και στα μελλοντικά σχέδια δράσης, δίνοντας μιας εικόνα δυναμικής πορείας, έκανε ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Νούτσος σε συνέντευξη του στην εκπομπή «ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΙ» του τηλεοπτικού σταθμού WEST με τη δημοσιογράφο κ. Κατερίνα Μαρκοπούλου την Πέμπτη 29-1-2009.


Ο κ. Δήμαρχος τόνισε την ετοιμότητα του Δήμου, προϊόν μιας προσεκτικής πολιτικής, για το ΕΣΠΑ 2007-2013. Αποκτώντας διαχειριστική επάρκεια και έχοντας ήδη 17 ώριμες μελέτες, ο Δήμος Γρεβενών μπορεί να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της 4ης Προγραμματικής Περιόδου.

Εκτεταμένη και αναλυτική αναφορά έγινε για τα Γρεβενά ως Πόλης των Μανιταριών και για την προοπτική του Μουσείου Μανιταριού, για την κατασκευή του μοναδικού και καινοτόμου συστήματος πνευματικής αποκομιδής απορριμμάτων, για το μεγάλο έργο της αντικατάστασης και επέκτασης του δικτύου ύδρευσης, τα νέα σφαγεία, τις αναπλάσεις χώρων και την αστική συγκοινωνία που έρχεται να καλύψει παλιό και επείγον αίτημα των πολιτών, τα δωρεάν προγράμματα αθλητισμού που αφορούν όλους τους πολίτες και πολλά άλλα θέματα.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών υπογράμμισε πως 70% του προεκλογικού προγράμματος έχει καλυφθεί και με την αποφασιστική διεκδίκηση μιας δεύτερης τετραετίας, το σύνολο έργο ολοκληρωμένων παρεμβάσεων για τα Γρεβενά θα μπει σε τροχιά πλήρους εφαρμογής.ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΘΗΤΕΙΑ 2007-2010 - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΝΟΥΤΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2007-2010
Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά