Γερά θεμέλια στην Συν-Κοινωνία

Γερά θεμέλια στην Συν-Κοινωνία
Υπογράφηκε η σύμβαση του Δήμου Γρεβενών με το ΚΤΕΛ Γρεβενών την Δευτέρα 29-9-2008 για το Πρόγραμμα Δημοτικής Συγκοινωνίας που ξεκινά από την 1η Νοεμβρίου.
Η υπογραφή έγινε στο Γραφείο Δημάρχου Γρεβενών από τον Δήμαρχο Γρεβενών κ. Γιώργο Νούτσο και τον Πρόεδρο των ΚΤΕΛ Γρεβενών κ. Πόραβο Χαράλαμπο.
Ο Δήμαρχος Γρεβενών στις δηλώσεις του τόνισε πως το παρόν πρόγραμμα ικανοποιεί τον βασικό οικιστικό της πόλης και παράλληλα τα χωριά.
Είναι δεδομένη, είπε, η πολιτική βούληση- από το προεκλογικό ήδη πρόγραμμα της Δημοτικής Αρχής- για τη θεμελίωση μιας πληρέστερης δράσης, ενός ολοκληρωμένου δικτύου συγκοινωνίας.
Ο Πρόεδρος των ΚΤΕΛ ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο για την άψογη συνεργασία.
Στην υπογραφή της σύμβασης παρέστησαν το Δ.Σ. των ΚΤΕΛ, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Γρεβενών κ. Οδ. Βλαχός και οι Αντιδήμαρχοι κυρία Αικ. Ράπτη και κ. Γρ. Φαρμάκης.
Για το πρόγραμμα «Συν- Κοινωνία» ο Δήμος Γρεβενών υπέβαλλε πρόταση ύψους 141.234,00 Ευρώ και εγκρίθηκε το ποσό των 100.239,00 Ευρώ για το χρονικό διάστημα από 1/11/2008-31/12/2009 και θα υλοποιηθεί από το ΚΤΕΛ Ν. Γρεβενών
Στο μήνα που ακολουθεί θα καθοριστούν λεπτομερώς τα δρομολόγια, οι στάσεις και το αναλυτικό πρόγραμμα, τα οποία και θα ανακοινωθούν λεπτομερειακά.

«ΣΥΝ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ» τιτλοφορείται το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δημοτικής Συγκοινωνίας, που προωθεί η ΚΕΔΚΕ σε συνεργασία με τα υπουργεία Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης και Μεταφορών Επικοινωνιών και στοχεύει στην άρση της απομόνωσης των δήμων της Περιφέρειας και ιδίως των Καποδιστριακών, στην αναβάθμιση και επέκταση των αστικών και υπεραστικών συγκοινωνιακών δικτύων – και με επιδότηση του εισιτηρίου -την προώθηση της προσπελασιμότητας και της τοπικής οικονομικής ανάπτυξης.ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΘΗΤΕΙΑ 2007-2010 - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΝΟΥΤΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2007-2010
Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά