Δημόσια διαβούλευση για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου Γρεβενών 2007-2010

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Δημόσια διαβούλευση για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου Γρεβενών 2007-2010
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γρεβενών, σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 17-7-2008 ενέκρινε το περιεχόμενο και ψήφισε το σχέδιο Στρατηγικού Σχεδιασμού του Δήμου Γρεβενών, στα πλαίσια της κατάρτισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Γρεβενών 2007-2010.
Η Διεπιστημονική Ομάδα που συγκροτήθηκε με απόφαση του Δημάρχου, σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες, τα Νομικά Πρόσωπα και τις Δημοτικές Επιχειρήσεις του Δήμου προχώρησε στην ολοκλήρωση του Στρατηγικού Σχεδιασμού η οποία αφορά στη συνοπτική περιγραφή και αξιολόγηση, τόσο της κατάστασης της περιοχής του δήμου, όσο και του ίδιου του Δήμου και των νομικών προσώπων του ως οργανισμών καθώς επίσης και στον καθορισμό της στρατηγικής και των αναπτυξιακών προτεραιοτήτων του Δήμου.
Η Ενότητα του Στρατηγικού Σχεδιασμού δημοσιοποιείται για διαβούλευση μέχρι τις 18-8-2008 μέσω της καταχώρησης σε μορφή pdf στην δοκιμαστική ιστοσελίδα του Δήμου Γρεβενών www.grevena.org.gr
Κατά το διάστημα της περιόδου δημοσιοποίησης, μπορούν να υποβάλλουν προτάσεις για ένταξη έργων ή δράσεων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου, τοπικά συμβούλια, πολίτες ή ενώσεις πολιτών, τοπικοί κοινωνικοί ή οικονομικοί παράγοντες.

Οι προτάσεις μπορούν να αποσταλούν εγγράφως ή ηλεκτρονικά (μέχρι τις 18-8-2008) στην παρακάτω διεύθυνση: ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, Τέρμα Κ. Ταλιαδούρη (κτίριο ΔΕΥΑΓ), ΓΡΕΒΕΝΑ Τ.Κ. 511 00
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΘΗΤΕΙΑ 2007-2010 - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΝΟΥΤΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2007-2010




Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά