Ορέστης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εξαίρετη επιτυχία σημείωσε η πρεμιέρα του Ορέστη, της μεγάλης, καλοκαιρινής παραγωγής του Κ.Θ.Β.Ε. που δόθηκε στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου στις 2 Αυγούστου μπροστά σ’ ένα μεγάλο κοινό τουλάχιστον 10.000 θεατών, που καταχειροκρότησε τους ηθοποιούς και τους συντελεστές της παράστασης.

Την παράσταση παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Νούτσος ως επίσημος προσκεκλημένος του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.
Ο κ. Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με τους συντελεστές της κορυφαίας θεατρικής παραγωγής του φετινού καλοκαιριού.

Στα Γρεβενά με πρωτοβουλία του Δήμου Γρεβενών θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την πασίγνωστη τραγωδία του Ευριπίδη, που ανεβαίνει σε σκηνοθεσία του Σλόμπονταν Ούνκοβσκι, με πρωταγωνιστές τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο, τη Λυδία Φωτοπούλου, τη Ναταλία Δραγούμη, τον Αλέκο Συσσοβίτη, την Αγγελική Παπαθεμελή και άλλους εξαίρετους ηθοποιούς.
Συγκεκριμένα την Τετάρτη 20 Αυγούστου 2008 στο Δημοτικό Θέατρο Καστράκι o Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου θα παρουσιάσει την θαυμάσια τραγωδία του Ευριπίδη από το Κ.Θ.Β.Ε. στο θεατρόφιλο κοινό της Δυτικής Μακεδονίας.

ΦΩΤΟ 1: Μαζί με τον καλλιτεχνικό Διευθυντή του Κ.Θ.Β.Ε. κ. Παύλο Μπαλάκα.


ΦΩΤΟ 2: Με του Υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Σταύρο Καλαφάτη.

ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΘΗΤΕΙΑ 2007-2010 - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΝΟΥΤΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2007-2010
Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά